Tre lister

Matsal9april

Hej på er 🙂

Nu har vi tre taklister på plats i köket. Får rätta mig själv, i torsdags satte min sambo upp två kortare lister, inte en 😉 En har han fått göra om i dag. Eftersom han fortfarande har ont i ryggen får han ta lite i taget och nöjer sig för dagen ♥

Även fast listerna är fabriksmålade i vitt, blir det att måla dom själva sedan. Det är en mera off white ton än det vita vi har sedan tidigare. Vi får väl se när det blir.

I morse hände något som inte har hänt på väldigt länge (dagtid). Viggo somnade när han ammade vid 11-tiden. Vi kunde byta blöja och klä på honom utan att han vaknade. Sedan gick jag ut med honom i vagnen. Han tog bara en powernap på en halvtimme. Hoppas han sover längre på eftermiddagsturen, så vi har en glad kille senare.

I kväll blir det premiär för grillat här hemma, det ser jag fram emot 🙂

Matsal9aprilNr2

Dom nya muggarna är goda att dricka kaffe ur 🙂

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *