Coolaste killen

Viggo3april

Hej på er 🙂

Här hoppas vi på sol och fint vårväder i helgen. Coolaste killen ♥

I natt var en sådan där ”rolig” natt igen. Viggo väckte mig varannan timme hela natten för att amma. Jag låg kvar i sängen ett tag i morse, ändå var jag tröttare när jag klev upp än när Viggo väckte mig. Sambon har gjort sina timmar denna vecka och har varit hemma i dag. Han har fixat med bilen, passade på när det var bra väder.

Att bli väckt av en go kille som står upp i spjälsängen, pratar tyst och leker snällt är bland det gulligaste jag vet. Han har lärt sig vinka, så han släppte ena handen och vinkade till mig. Att balansera och hålla i sig i en hand är roligt. Han har ett underbart morgonhumör, blir glad och varm i hjärtat ♥

Kors i taket, eller jag menar taklister. I går satte min sambo upp den första taklisten i köket. Det tog 3 timmar, han var inte på sitt bästa humör 😉 Han gillar inte sådant småpill. Var jag som frågade om listerna hade ”mognat” och om det var dags att börja. Räknar med att det kommer ta tid att få upp alla, nu har han börjat i alla fall.

Vid lunch tog jag och Viggo en tur ute och på eftermiddagen fick vi sällskap av pappan.

Kvällen blir lugn, sambon nöjer sig med att ha fixat med bilen. Listerna får vänta 😉

Sötnöten, han undrade vad vi hade satt på honom för något ♥

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

4 svar på ”Coolaste killen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *