Solglimtar

Kök7april

Hej på er 🙂

Började dagen med en kort sovmorgon ♥

Min sambo jobbade längre i går än sina 50 procent, därför jobbade han 2 timmar hemma i dag. Han var snäll och började senare, så jag fick vila en stund.

Nu är dom nya muggarna invigda, dom rymmer mycket kaffe. Jag är ekonomisk av mig och det är sällan jag köper dyrare saker. Känner mig nöjd med innehållet i paketet. Jag kan bli (nästan) lika glad för fina muggar från Ö&B. Unnar mig något extra i bland, som väskan från Michael Kors för någon månad sedan. Den hade jag spanat på länge.

I går kväll var jag till tandläkaren, var ganska nervös före. Hade inga hål, skönt. Hon sa inget om tandfickor heller, jag är verkligen lättad. När jag var gravid hade jag tandfickor i hela munnen, även vid något tidigare tillfälle. Nu ser det bra ut vilket känns toppen.

I dag har solen visat sig. Viggo och jag tog en kort promenad vid lunch, han somnade efter 4 minuter. Jag hade klätt på mig för mycket och blev svettig, gick hem ganska på en gång. Gokillen slog rekord och sov i vagnen 1,5 timme, lycklig mamma. Nu på eftermiddagen tog vi en sväng till. Oftast sover han 1-2 gånger/dag.

Kök7aprilNr2

Brödduken passar perfekt som duk på köpmansdisken. Äggkoppen är bland det första jag köpte från greengate. Ikoz har varit på mina blommor igen, bråkkatt 🙂

Greengate7april

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *