Greengate

Greengate6april

Hej på er 🙂

Jag har lilla julafton här i dag.

Min sambo har varit i grannstaden och jobbat. På vägen hem från tåget hämtade han ut mitt efterlängtat paket med porslin från greengate. Jag gillar fina muggar och har enligt honom så det räcker och blir över 😉 Köpte 8 stycken och tänkte att vi ska använda dom när han fyller år. Blev en söt sockerskål och gräddkanna i samma serie.

Har ett gäng lattemuggar sedan tidigare. Håller med honom att dom inte är så praktiska. Vi föredrar muggar med öra, speciellt han som dricker sitt kaffe svart. Blir rätt varmt att hålla i. Jag använder dom i bland, annars är dom som smycken i vitrinskåpet i köket.

Viggo och jag tog en kort sväng ute i dag. Regnade mycket så det var för att få honom att somna. Han sov ca 40 minuter. Det här med att få bäbisar att sova ute i vagnen är en självklarhet för många. Själv är jag lycklig varje gång han fortsätter sova. För inte speciellt länge sedan vaknade han så fort vi kom hem och vagnen stod stilla ♥

Greengate6aprilNr2

Precis min stil, ljusrosa med fina detaljer. Blev en brödduk, handduk och servetter med. I morgon när jag vaknar ska jag inviga en mugg 🙂

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *