Sol tack

Kök5april

Hej på er 🙂

”För jag har bara, regn hos mig” 😉

I dag hade jag tur. Tog en kort runda med vagnen så att Viggo skulle få sova vid lunch. Det regnade lagom sådär, om det kan regna lagom mycket. När jag hade ställt Viggo i vagnen på altanen och gått in, då öppnade himlen sig. Tack för att jag hann hem.

Längtar efter soligt vårväder. Vill köpa penséer och plantera. Väntar bara på bättre väder, då är det roligt att hålla på. Jag tänkte gå ut och gräva ner några lökar från pärlhyacinter som har blommat över i går, men då började det regna mer.

Min sambo har jobbat hemifrån i dag. När han gick ner i morse såg han att Ikoz hade varit på mina nejlikor som stod på matsalsbordet. Den där katten älskar ju att plocka nejlikor och vi glömde ställa undan dom i går kväll 🙂 Så han har gjort en egen bukett.

I kväll är det styrelsemöte. Vi har ett extra möte och det ska gå ganska fort.

Kök5aprilNr2

Ikoz blommor pryder tallrikshyllan. Han är helt klart bästa hjälpredan 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *