Regnväder

Hej på er 🙂

I går när vi spenderade dagen i bilen, på Ikea, köpcentret och inne på ett 30-års kalas var det strålande sol och varmt. I dag regnar det och är grått. Man inte kan påverka vädret, men det hade gärna fått varit tvärtom 😉 Längtar efter sol och värme.

Helgen var härlig och gick fort som vanligt. Fredagen blev bra, men inte som vi tänkt oss från början. I lördags däremot hade jag nästan eld i baken och fick desto mer gjort. Känner mig nöjd. Jag njuter av all mysig tid vi har tillsammans våran lilla familj.

I dag har jag varit på promenad med Viggo, det tog 5 minuter så sov han. På eftermiddagen blev han trött igen, när min sambo var på väg ut följde jag med. Det regnade men skönt att få luft. Viggo fortsatte att sova ute i vagnen båda gångerna ♥ Han har aldrig varit någon långsovare dagtid, så vi är glada när han sover längre.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *