30-års kalas

Rosor3april

Hej på er 🙂

I dag har vi varit på Viggos fasters 30-års kalas.

Först åkte vi till Ikea där hela familjen fick i sig lunch. Efter det blev det en sväng på köpcentret för att handla present. Vi strosade runt en stund men Viggo tyckte inte det var speciellt skoj, fast han sov ca 40 minuter i bilen ner. Jag köpte en kofta på rea på H&M och en topp på Gina Tricot. Till Viggo blev det ett par solbrillor och en keps.

På kalaset lekte Viggo på golvet med sin farmor, det tyckte han var skoj ♥ Vi kom hem strax före 18, så Viggo fick äta middag senare än vanligt. Nu är han ganska trött. Blir ett bad och sedan välling. Hoppas han sover längre än till 5-6 i morgon 😉

Ros3april

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *