Sötsnöre

Viggo2aprilNr3

Hej på er 🙂

Vart tog tiden i vägen i går, dagen rann i väg fortare än vanligt. Blev inte som vi hade tänkt oss, men blev bra ändå 🙂 Jag putsade fönstren på insidan i sovrummet och ”lila rummet”. Satte upp gardinkappor och behöll längderna som inte suttit där så länge.

Tog ut gardinlängderna från sovrummet och vädrade. Blev en del plockande och så tvättade jag och hängde kläder. På kvällen åt vi tacos till det blev det ett glas rött. Kände mig nöjd även om golven är fulla av katthår och kattsand. Vissa dagar lyckas grabbarna bättre med att skita ner. Det är ju en dag i dag också, får se vad det blir av den.

Bilder på Viggo här om dagen, mammas tofflor är så roliga. Tur jag tvättar dom nu och då. Han har börjat att resa sig upp mot vardagsrumsbordet. I går ställde han sig mot väggen i hallen och höll i dörrarna som är under trappen. Gäller att hänga med, i bland druttar han omkull. Mamman sitter som på nålar och pappan är coolare 😉

I dag fyller våran underbara och härliga Ikoz 2 år. Grattis! Han ska bjudas på räkor och leka med sin bästa vän Viggo. Massor av kel och mys blir det givetvis med ♥

Sötsnöret vårat. Vilken charmkille han är alltså, en riktig hjärtvärmare ♥ 🙂

Hoppas ni har en härlig lördag.

4 svar på ”Sötsnöre

 1. Charmchock!!! Så söt
  Grattis på födelsedagen goaste Ikoz. Två år med den coolaste katt jag mött
  Har just kommit hem från norr, haft det underbart där
  Kram till er alla.. en extra önskar jag till Ikoz idag förstås

  • Visst är han! Tack så mycket och kramar tillbaka hälsar Ikoz 🙂 Ja han är den coolaste katten, så mångsidig liksom. Extra skoj att han och Viggo trivs så bra i hop. Zim är så klart med och firar han med. Vad härligt att du har haft det bra. Fler bilder på födelsedagskatten kommer i kväll.

   Kramar från oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *