Välkommen april

Kök1april

Hej på er 🙂

Första april och solsken, nu är det väl dags för riktig vår snart. Jag har sett min första citronfjäril och nässelfjäril i dag ♥ Viggo har tagit två tupplurar i vagnen ute.

Jag och min sambo har pratat om att han ska ta in taklisterna till köket länge. Dom behöver ligga inne några dagar innan dom kan sättas upp, vi har haft dom på altanen.

I går kväll sa att jag skulle ta in dom själv, eftersom det inte blir gjort 😉 Då blev det fart, nu ligger dom i köket, långa var dom så vi hjälptes åt. Det var i februari förra året vi renoverade köket. I augusti på återträffen för föräldragruppen sa en kille till min sambo: ”Sätt upp dom snart, annars är det lätt hänt att det inte blir gjort”. Mmm preciiis.

Å andra sidan är vi bra på att hålla efter det mesta hemma, vi har Viggo, vi är noga med att känna efter vad vi orkar 🙂 Jag ser så klart fram emot när dom sitter där dom ska och när dom sista dekorlisterna också är på plats. När det äntligen är helt klart.

Eftermiddagen och kvällen hos min vän i går var trevlig. Vi hade mycket att prata om som vanligt. Skönt att komma i väg en stund för mig själv. Åkte hem i bra tid för att natta Viggo. Han sov hela natten i egen säng, men krånglade lite vid läggdags. Goplutten ♥

Kök1aprilNr2

Nu ligger dom under elementet. I 4-5 dagar ska dom ligga har min sambo sagt (minst tror jag) 😉 Så han inte sätter upp och dom drar i hop sig och blir för korta.

Önskar er en mysig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *