Egen säng

V-rum31marsNr2

Hej på er 🙂

I natt sov Viggo hela natten i sin egen säng, hoppas det håller i sig ♥

Han ammade som vanligt när vi la oss, blev klara 22,40. Första gången han väckte mig var vi klara vid 2. Nästa gång vaknade han 5,30. Alla gångerna gick det bra att lägga tillbaka honom i egen säng. Trodde jag skulle få sova längre än 5,30, men han blundade bara en kort stund, sedan ställde han sig i spjälsängen och tittade på mig.

Så i dag var vi uppe tidigare än vanligt, pappan var fortfarande hemma och han åker vid 7-tiden. Annars brukar vi dra oss i sängen ett tag i alla fall och leka 🙂

I går eftermiddag blev Viggo trött men kom inte till ro. Då gick pappan ut med honom på promenad i regnvädret. Dom var inte ute länge, men så pass att Viggo somnade. Han sov vidare i vagnen på altanen. Jag är glad att han börjat gilla att sova i vagnen.

Medans dom var ute dammsög jag övervåningen. Vi tänkte städa noga nere, men fick räcka med att sambon dammsög. Jag blev för trött för att moppa, klockan tickade i väg.

Det här inlägget är tidsinställt. Just nu är jag hos min fina vän och umgås ♥

V-rum31mars

I morgon är det fredag igen, härligt 🙂

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *