Smått och gott

LilaRummet30marsNr2

Hej på er 🙂

I natt provade vi att låta Viggo sova i spjälsängen för första gången på länge ♥

När sambon och jag la oss ammade Viggo. Efteråt sov han, det gick bra att lägga honom i sin säng. Det gick nästan tre timmar innan han väckte mig för att tutta. Sedan kunde vi lägga ner honom. Han vaknade och ville tutta igen efter bara 1,5 timme och grät när sambon försökte få honom att somna i sin säng, då fick han sova med mig.

Hoppas det går bättre i natt. Vi pratade om det på BVC och hon tyckte att vi ska prova låta honom sova i sin säng. Förhoppningen är att han inte ska väcka mig flera gånger per natt för att amma, att det vore bra om jag får sova mer. Vi får se hur det går 😉

Inköpen från i går. Glasmuggarna har jag velat ha länge, dom har inte funnits tidigare när vi varit på Dollarstore. Vi köpte fyra, en gick sönder på vägen hem. En prickig låda. Fröpåsar, även två sorters sallad och dill. Den rosa skålen pekade min sambo ut.

Han var och handlade på eftermiddagen i går och kom hem med en rosa stekpanna. Tidigare har han köpt rosa-vita disktrasor. Jag blir glad när han tänker på mig och köper hem sådant han tror jag gillar ♥ Fina och roliga detaljer.

På kvällen tog Viggo och jag en promenad medans pappan lagade mat.

LilaRummet30mars

Önskar er en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *