10 månader

Viggo29marsNr3

Hej på er 🙂

I dag blir våran underbara kille 10 månader ♥

Vi har varit på BVC. Han väger 9 380 gram och är 71 cm lång. Efter besöket åkte vi till min favorit blomsteraffär. Jag hade tänkt köpa penséer, men det fanns inte mycket att välja på och inte dom jag ville ha. Köpte en vit pärlhyacint och några fröpåsar i stället.

Åkte vidare till Dollarstore och hittade snarlika fröpåsar där för betydligt billigare pris, men men det blev att köpa fler påsar 😉 Ser fram emot att få så.

Gårdagen repade på sig bra faktiskt. Jag vaknade ju och mådde ganska dåligt. Trött, värk och huvudvärk. Jag gick ut i det sköna vädret och planterade 5 mårbacka-sticklingar. Det är något jag har tänkt göra ett tag så det kändes roligt.

På eftermiddagen tog vi en promenad i ett lugnt tempo, det var härligt. Min fot började krångla på en gång, men det släppte ganska snabbt som tur var. Viggo var vaken hela vägen. Mot kvällen åt han välling och efter det blev det ett bad innan nattning.

Viggo29marsNr4

Det är roligt att stå upp i soffan och hålla sig i ryggstödet och spännande saker som finns på lilla runda bordet. Att gå runt med lära-gå-vagnen är en annan favorit 🙂

Önskar er en fortsatt bra kväll.

2 svar på ”10 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *