Annandag påsk

Matsal28mars

Hej på er 🙂

Gårdagen blev en bra dag.

Roligt att få träffa alla hos Viggos morfar och mysigt att få se min systers goa bäbismage ♥ Vi fikade och senare åt Viggo sin middag där. Han visade att han lärt sig klappa händerna och när vi skulle åka vinkade han hej då, gulligt så hjärtat smälter.

Efteråt åkte vi och köpte pizza. Det blev ett spontanbesök hos Viggos farfar med fru. Där delade sambon och jag på pizzan och Viggo fick välling. Trevligt att ses en stund. På vägen hem somnade han i bilen, sedan var det att natta direkt när vi kom hem.

Nätterna är inte jätteroliga, Viggo väcker mig ofta. I dag är jag mer sliten och rygg och nacke värker. I bland får jag en idé om att sluta amma, men den försvinner fort. Tycker det är mysigt och bra för honom. Överallt där jag läst står det att det är bra att amma till 1 år eller längre, ändå känns det som jag är lite ”ovanlig” som fortfarande ammar.

I morgon är det vardag igen. Påsken har varit härlig, önskar att min sambo var ledig ett tag till. Älskar att vara tillsammans med min lilla underbara familj 🙂 ♥

Rosor28mars

Rosorna har stått sig fina länge. I dag har jag snittat om dom och kastat en ros. Färgen är otroligt vacker och rosorna rejäla ♥

Hoppas ni har en skön dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *