Påskdagen

Påskliljor27mars

Hej på er 🙂

Gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss.

Det strulade med någon uppdatering i bloggen. Min sambo la ner en hel del tid på att fixa det och ändå är det inte som det ska än. Ett tag blev vissa texter i bloggen på engelska och jag har problem med att ladda upp bilder. Vi båda ogillar verkligen teknikstrul. Vi fortsätter att jobba på problemet, i fall det ser knasigt ut emellanåt.

När Viggos gudmor var på besök fick jag två söta påskliljor. Ställer dom högt så inte katterna ska komma åt dom. Pärlhyacinterna har vi köpt själva, dom står också högt. Lite påsk blev det här hemma ändå, gula inslag finns det inte ofta här annars 🙂

I dag ska vi hälsa på Viggos morfar med familj. Moster och lilla kusinen är där och hälsar på dom med. Det ska bli spännande att se hennes mage, det är dags om ca 1 månad för bäbisen att komma, så det kan bli när som helst.

Hihi, vi busade lite i går. Våran gokille ♥

Viggo27mars

Önskar er en härlig påskdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *