Påskafton

Våffeldagen25marsNr2

Hej på er 🙂

I går på våffeldagen var lunchen given här hemma. Min sambo hade gjort fint med grädde format som ett hjärta och en varsin jordgubbe. Hade sylt till också, gott ♥

På eftermiddagen tog vi en promenad, det var ingen sol men lagom temperatur. Viggo somnade i vagnen och sov ett bra tag när vi kommit hem. Det känns som han kanske har ändrat sig och gillar att sova i vagnen fast den står still, om han väl somnar där.

Det fanns kött kvar så jag fick lika lyxig middag som dagen innan 🙂

I morse väckte han mig före 5 och ville stå upp och hålla sig i sänggaveln. Trodde han skulle somna om när han hade ammat, men icke. Pappan gick upp med honom strax efter 5,30. Själv fick jag vila ett tag, fast det var full fart nere så det var mest att blunda.

Viggo har gått runt här med lära-gå-vagnen. Pappa går en bit bakom för i bland tippar han omkull. En massa bus på golvet blir det. Dagen tar vi som den kommer, skönt.

Våffeldagen25mars

Jag har den bästa sambon, jag har valt honom själv 😉 Min fina familj ♥

Hoppas ni har en mysig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *