Långfredag

Matsal25mars

Hej på er 🙂

Gårdagen var mysig och vi hade jättetrevligt ♥

Maten var fantastisk, åh vad duktig han är min sambo. Vi åt oxfilé, idahopotatis, friterad majskolv, sallad med jordgubbar, två sorters såser och jag drack ett glas rött till. Viggos gudmor, min fina vän och jag kände som vi var på lyxrestaurang 😉

Innan maten lekte Viggo, jag och hans gudmor på golvet. Hon skrattade och sa till min sambo att det var första gången hon suttit på golvet hemma hos mig/oss. När hon kom hit var det leksaker fulla golvet, precis som det ska vara när han är vaken och vill leka.

Det plingade på dörren också, det var två små påskgubbar. Den ena förklarade att han tyvärr hade gjort slut på sina kort, den andre gubben hade inga heller. Men godis fick dom så klart 🙂 Det tittade förbi en påskgubbe till vid förrådet, men han kom aldrig in. Zim låg i fönstret och spanade, vaktkatten våran kanske skrämde bort den lilla gubben.

Jag känner mig tacksam för dom fina människor jag har runt mig ♥

Matsal25marsNr2

Sambon kom hem med fina rosor i går, i en aprikos-rosa färg ♥

Hoppas ni har en skön långfredag. Ja det är ju våffeldagen också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *