Glad påsk

Hej på er 🙂

I dag får vi besök av Viggos gudmor ♥

Vi ska bjuda henne på middag, det ska bli riktigt trevligt 🙂 Vi har inga speciella traditioner kring påsk. Det är ingen som bjuder hem oss på middag på någon bestämd dag eller så. Därför tänkte jag att då bjuder vi henne på mat hos oss.

Resten av påsken är oplanerad, kanske det blir en tur för att hälsa på någon. Vi hoppas på fint väder, vill gärna få sol på mig. Var ett tag sedan vi tog en promenad, det saknar jag. Vet inte vad det är med min fot, gissar på snedbelastning. Den krånglar från och till.

Vi har inte påskpyntat något i år, bilderna är från tidigare år. Vi kommer tända massor av ljus och ha det mysigt ändå 🙂 Sambon bör komma hem från affären snart, då ska jag sätta fart och plocka och fixa en del här hemma.

Önskar er en lugn och skön påsk.

2 svar på ”Glad påsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *