Påskstädning

Tulpaner23mars

Hej på er 🙂

Här har vi (snart) städat hela huset, skönt att få det gjort innan påsk. Sedan Viggo föddes blir det oftast halva huset noggrant åt gången. Vi är rätt duktiga på att ta det lugnt och mysa. Vi gillar att inleda dagarna med en lång startsträcka 😉

I går kväll sänkte vi ner madrassen i spjälsängen, Viggo blir ju mer rörlig. Han sover fortfarande med mig. Vi tänkte prova att lägga honom i sin säng, men det gick inte alls. Åh vad han grät. Min sambo lyckades få honom att somna i babysittern precis när jag klev innanför dörren efter mötet, i våran säng rullade han bara runt för honom ♥

Vi hade kommit överens om att jag inte skulle känna mig stressad på mötet, så jag drack kaffe där för första gången på väldigt länge och det bjöds på påsktårta.

Tulpaner när dom är som finast. Kommer på mig själv med att dagdrömma om krukor med massor av blommor ute i sommar. Tror jag ska leta mig några påsar med fröer.

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *