Vagnen

Tulpaner21mars

Hej på er 🙂

I går kväll ammade Viggo sista gången 23,40. Sedan sov han till strax före 5 i morse. Det är längsta uppehållet utan att han har ammat på väldigt länge, skönt ♥

Min sambo och jag började titta på en film i går, mysigt. Annars blir det oftast serier.

Den här veckan har han börjat jobba 50 procent. Efter jobbet var han till Lekia med våran barnvagn. Killen där trodde det skulle vara lätt åtgärdat, men såg att det var mer trasigt inuti. Bakaxeln ska bytas ut och reservdelarna kommer till veckan.

Viggo och jag har busat och lekt massor så vi är nöjda. Pappan kom hem vid 16-tiden och har gett Viggo middag och ett bad 🙂 Får hoppas han håller sig vaken ett tag till. Jag har dammsugit av på övervåningen och har en tvättmaskin sängkläder på gång.

Jag saknar solen, det har varit grått och trist i dag med. Ser fram emot att sitta på altanen och få sol på näsan, en kopp kaffe ute vore inte fel det heller. Vååår tack.

Matsal21mars

Just nu känns det som jag skulle kunna somna när jag nattar Viggo 😉

Önskar er en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *