Tröttmössa

V-rum20mars

Hej på er 🙂

I går släckte vi ner hela huset en timme och hade massor av levande ljus, Earth hour ♥

Viggo har fått för sig att vakna vid 5 på morgonen, så han somnade tidigare i går. Jag hoppas att han börjar sova något längre på morgonen, jag är trött så jag mår illa. Även fast jag fått ligga kvar i sängen ett tag i helgen och min sambo har gått upp med Viggo.

Han sover bättre än mig och sover när Viggo ammar nattetid. Säger som min farmor sa, män behöver mindre sömn än kvinnor. Det tror jag stämmer i många fall 😉 Tror också kvinnor överlag sover lättare än män. Själv har jag blivit kallad för ”prinsessan på ärten”, vaknar för minsta lilla. Det blir inte mycket sömn när jag ligger kvar, men alltid något.

Jag hoppas att Viggo kommer sova bättre om nätterna när han har slutat amma. För att få honom att hoppa över nattamningen så länge han ammar verkar omöjligt, det är då han vill mysa. Önskar att han kommer välja att sluta med det själv innan han fyller 1 år.

I går kväll åt jag och min sambo en jättegod middag. Kycklingkebab och klyftpotatis. Jag tog påfyllning fast jag var mätt, då är det gott. Receptet på kycklingen hittar du HÄR.

Det har snöat en del i dag med. Vi pysslar hemma i ett skönt tempo. Viggo har studsat på golvet med pappa och lyssnat på barnsånger och just nu äter han lunch 🙂

V-rum20marsNr2

Katterna var med och hade lördagsmys. Godis blev det också 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *