Snöväder

Body19mars

Hej på er 🙂

I dag snöar det. Jag fick mersmak av att sitta ute på altanen i solen under veckan, det är jag inte ensam om förstår jag 🙂 Typiskt mars-väder.

Lite om min fina farmor då. Hon är 91 år, bor ensam och sköter sig själv. Hon har hjälp med är att min faster och min pappa turas om att handla mat åt henne. Hon hade bakat gott till i går och hade sagt till en gäst att julkakorna kunde hon ju inte bjuda på längre.

Vi pratade om att plantera om blommor. Hon har ont i en arm, det har hon haft ett tag. Därför hade hon valt att baka i stället, blommorna får vara (eller vänta) När min sambo släppte ner Viggo på golvet så att han skulle få krypa sa hon: ”Ja det är nymoppade golv, men det har varit folk här”. Skönt att det inte bara är jag som är noga 😉

Tidigare när vi träffats har vi pratat om tänk när Viggo kan klappa händerna. Det hade jag sett fram emot att vi skulle få visa henne. Jag sjöng: ”Klappa händerna när du är riktigt glad” och Viggo klappade glatt. Hon sjöng hon med och han klappade ♥

Byxor19mars

Här är favoritbyxorna. Jag gillar verkligen newbie. Bodyn är jättefin den med, jag som verkligen gillar randigt 🙂 Det var dessa kläder Viggo fick av sin farmor i går.

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *