91:års kalas

Hej på er 🙂

I dag har vi varit och firat min farmor som fyller 91 år i dag ♥ Alltid mysigt att träffa henne och gott fika bjöd hon på som vanligt.

Det blev lika som förra gången vi åkte till henne. Viggo somnade när det var 5 minuter kvar tills vi var framme. Vilket resulterade i att han var ganska trött hela tiden vi var där, men han vägrade att sova. Inte mycket att göra åt när det blir så där.

Vi var där ca 3 timmar Viggo åt sin middag där. När vi ändå var i grannstaden gav jag på förslag om att hälsa på Viggos farmor en sväng. På vägen dit somnade Viggo i bilen, han hann sova något längre denna gång. Där blev vi bjudna på tacos och Viggo fick ett par byxor och en body. Ett par av mina favoritbyxor i en större storlek, kanon 🙂

Sambon hade tagit med så att vi skulle kunna ge Viggo välling, om det skulle bli kring läggdags för honom när vi kom hem. Han hade tagit pulver i en påse och lyckades hälla ut det i diskhon. Jag kände åh neeej, jag ammar redan som en tok på nätterna. Det fanns lite mat kvar som Viggo fick i stället. Väl hemma var han för trött för välling.

Jag har nattat och ammat honom. Han tyckte det var extra mysigt och tog god tid på sig. Vi kom hem kring 19,30. Nu blir det att slappa i soffan tills det är dags att sova.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll 🙂

Bilder i repris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *