Mini

Sommar2015

Hej på er 🙂

I dag har Viggo och jag hälsat på hans kompis och hans mamma ♥

Det hade jag sett fram emot, så roligt att träffas. Viggo var väldigt intresserad av honom och kröp och tog på hans söta fot, han riktigt studerade honom. Dom pratade med varandra, eller det var mest Viggo som tjattrade på 🙂 Men helst ville han stå i soffan och dra i gardinerna. Redan inredningsintresserad och måste känna på tyget 😉

Innan vi åkte dit var vi en sväng på min favoritblomsteraffär. Där charmade Viggo tanterna. Han följde dom med blicken så dom började prata med honom. Sötnöten våran. Jag köpte med en liten blomma till minis mamma som har fyllt år.

Kvällen blir lugn för mig. Jag fick rejäl huvudvärk när vi var hos dom. Den där ”roliga veckan” startade för mig vid lunchtid och dom första dagarna är inte kul. Det lättade något efter två Alvedon i alla fall. Jag är ändå riktigt nöjd med dagen.

Sommar2015Nr2

Tänk när det ser ut så här igen utanför köksfönstret och på fönsterbrädan 🙂

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *