Solstrålen våran

Viggo16mars

Hej på er 🙂

Vi har njutit av sol och fint väder i dag med ♥

Jag satt ute en stund själv, sedan kom pappa ut med goa Viggo. Jag lyckades släppa ut Zim också, gissa om han blev lycklig 🙂 Då tyckte min sambo att det skulle vara rättvist så Ikoz fick också komma ut. Det var varmare i går, men väldigt skönt ändå.

I går när jag skulle ta in Viggo som hade sovit ute, blev det något fel med spärren på vagnen. Jag visste att jag hade släppt på den, ändå fick jag inte vagnen att rulla. Var som att ett hjul var låst. Försökte flera gånger utan att lyckas.

Viggo var nyvaken och blev ledsen, Zim stod i dörren och ville smita ut. Jag försökte parera, till slut lyfte jag ur Viggo ur vagnen och gick in. Trodde inte att han skulle sova över 1 timme, det hade gått längre tid mellan att han hade ätit än han är van vid.

Dagen var kanon fast det tjorvade i hop sig på slutet 😉 Jag måste ha tagit i på något konstigt sätt, för i dag är min arm inte bra. När min sambo kom hem tittade han på vagnen. Låsningsmekanismen har tydligen gått sönder. Tur i oturen att det inte hände under våran promenad. Får ta med vagnen till Lekia när vi ska till grannstaden.

Viggo16marsNr2

Våran goa fina solstråle. Han och pappa busade i sängen efter badet nu i kväll. Åh vad han skrattade min lilla skatt. Värmer långt in i hjärtat ♥

Nu ska jag skutta in i duschen innan det är dags att natta Viggo 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Solstrålen våran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *