Underbara sol

Matsal15mars

Hej på er 🙂

Vilken härlig dag det har varit ♥

Vi vaknade vid 5 och sambon skulle med tåget till stora staden. Han kommer nog hem snart. Vi har saknat honom, det är ovant att han är borta en heldag och mer därtill.

Viggo och jag har suttit på altanen och myst en stund i dag. När han blev trött gick vi in. Han somnade i min famn när han ammade. Jag gick ut en kvart till när han sov och fick lite sol på mig, skönt. Babyvakten är bra. Den används flitigt, speciellt kvällstid när han ligger uppe och sover. Oftast gnyr han till några gånger och jag får gå upp.

Senare tog jag och Viggo en promenad. Han somnade på slutet. Han brukar aldrig sova några längre stunder när vi kommit hem. Men i dag sov han över 1 timme ute. Jag tittade till honom flera gånger, fast han hade babyvakten hos sig.

Matsal15marsNr2

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *