Måndag igen

Matsal14mars

Hej på er 🙂

Måndag igen, veckorna bara rinner i väg.

Min sambo jobbar 25 procent även denna vecka, efter det börjar han jobba 50 procent. Han ska till stora staden en heldag, resten av veckan är han hemma med oss.

I går tog vi en lugn promenad, skönt att få luft. Viggo spanade hela vägen. Det är tydligt att han är besvärad av sin tand. Den känns mer nu, när han biter mig. Än så länge har han inte bitit mig där han får mat, tack och lov 😉 Han gillar att tugga på det mesta.

Vi har städat övervåningen noga i dag. Vi var för hängiga innan, bra att lyssna på kroppen. Katterna har sina lådor uppe så det känns fräscht med golv som doftar såpa och ajax. Använde rökelsen jag har fått av svärmor efter städningen. Ikoz var med mig precis överallt och strök sig runt benen. Hade svårt att hålla mig för skratt.

Viggo och pappa har knatat runt en massa i dag med lära-gå-vagnen. Det går bättre och bättre, men pappa behöver vara där och fånga upp honom när han i bland faller.

Helgens vackra rosor ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Måndag igen

    • Visst är dom vackra! Jag älskar rosa i alla dess nyanser. Men starkt rosa blir en härlig färgklick här hemma 🙂 Haha, men precis. Hoppas allt är bra med dig och familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *