Rätt låt vann

Kök13mars

Hej på er 🙂

Gårdagen blev en helt ok dag ändå.

Min sambo och Viggo tog en promenad i solskenet, själv tog jag det lugnt inne. Jag är kanske fjollig så sett, det sved lite i mammahjärtat att jag inte kunde följa med dom 😉 Eller kunde, jag valde att ta det säkra för det osäkra och inte anstränga mig. Jätteskönt att dom kom ut och fick friskluft i alla fall. Får se om jag orkar gå ut en stund i dag.

På kvällen åt vi pulled pork som sambon hade haft i ugnen 6,5 timme. Han får sådana ryck i bland. På kvällen tittade vi på mello. Kul att Frans vann, det var rätt låt tycker jag. Enkel och väldigt bra. Även om jag hela tiden har gillat Oscars låt, tycker den är maffig.

Viggo var på något bättre humör i går, men den där lilla tanden gör honom tröttare än vanligt. Han sover just nu ♥ Jag känner mig inte sämre i dag vilket är skönt.

Har tänkt länge att jag ska lägga ut ett recept här i bloggen, men glömmer det hela tiden. Det är sparrissoppa, faktiskt en av mina favoriträtter just nu. Gick i flera dagar och tänkte på den där soppan. Blev jätteglad när sambon gjorde den för några dagar sedan. Receptet hittar du HÄR om du är sugen på soppa och gillar sparris 🙂

Kök13marsNr2

Önskar er en skön söndag.

6 svar på ”Rätt låt vann

    • Vad roligt att ni varit i väg och kikat! Ja jag gillar den. Tror däremot inte vi kommer lika långt som med Måns, för han är grym. Oscars låt och framträdande är dock mer i min stil. Wiktorias låt var bra den med och från början trodde jag att Mollys låt skulle placera sig bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *