Isnappen

Viggo12mars

Hej på er 🙂

Våran gokille med sin svalkande isnapp ♥

Vi önskade att han skulle ta napp när han var liten bäbis. Det var ett fåtal gånger när han var riktigt trött som det fungerade, annars spottade han bara ut den. Efter det slutade vi försöka. På sikt känns det bra, att slippa vänja av honom vid den.

Den här större nappen som han kan snutta på och samtidigt kyla ner tandköttet är kanon. Riktigt bra present från hans faster. Han har fått mycket bra av henne 🙂

Det känns som jag skrivit om ”sjukor” i flera veckor. Därför skrev jag inget om mig själv i går. Det verkar som jag har dragit på mig en förkylning. Har ingen feber men känner mig hängig. Brukar kännas lite som varannan dag. Sämre, bättre, sämre och så där har det hållit på. Sambon har varit halvdan i 3 veckor, tycker det kan bli helt bra nu.

Jag har flyttat fram träffar med vänner flera gånger. Längtar tills det blir av att ses, ska bli så kul ♥ Hoppas det här vänder fort och att veckan blir som jag har tänkt mig.

Viggo12marsNr2

Finaste, goaste, sötaste och charmigaste killen i världen ♥

Hoppas ni har en härlig dag. Här skiner solen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *