Goskrutt

Matsal11marsNr2

Hej på er 🙂

Här fortsätter det att vara skruttigt ♥

Viggo är svår att få att äta. Inget duger, gröt, välling, mat är inte speciellt intressant. Han är mer känslig för bitar i maten igen, vilket har gjort att han har kräkts någon gång. Tur att han fortfarande gillar att amma. Undrar hur länge det här ska hålla på, goplutten.

I går kväll ammade han sista gången 23,30. För att sedan amma och bli klar 2,30. När han väckte mig en timme senare, kände jag att men nu räcker det väl. Bad sambon gå och hämta vattenflaskan. Första gången han godtog den i stället för tutt, skönt.

Han har en napp som han fick i julklapp av sin faster. Den fyller vi med vatten och lägger i frysen. Den gillas verkligen nu, svalkar väl skönt i lilla munnen.

I dag låg det ett paket till Viggo i postlådan. I paketet var det en pyjamas med favorit kattmönstret som han har på ett par byxor (också fått av henne), en röd body och ett par blå byxor. Fina goa vän, så gulligt gjort av dig ♥ Han kommer bli stilig i detta 🙂

Det var som tack för att hennes mini fått överta kläder från Viggo. Vilket är självklart för mig, det är bara roligt att det kommer till användning. Mycket har Viggo knappt använt.

Matsal11mars

Sambon kom hem med underbara rosa rosor, perfekt till helgen 🙂 Dom jag fick av en vän förra torsdagen, har faktiskt stått sig tills i dag, helt otroligt bra.

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *