Dammsugaren

Viggo&Pappa9mars

Hej på er 🙂

Han är verkligen mammas kille, gillar att se pappa dammsuga 😉

Viggo blir alltid glad när dammsugaren är framme. Jag har dammsugit övervåningen och min sambo nedervåningen. Vi brukar dra av golven varannan dag p.g.a. katterna. Det blev inget i går, vi hade inte orken. Vilket märks, i bland känns det som vi bor med grisar och inte katter. Det har jag sagt förut, dom är i alla fall bästa grisarna ♥

I natt hostade min sambo så det var omöjligt för oss att sova. Slutade med att han gick och la sig på soffan. Jag är så van att ha honom bredvid mig och hade svårt att sova. Tur att min lilla goding sover med mig ♥ Vi hoppas på en bättre natt i natt. Själv har jag småont i halsen och hostar, men bara lite. Viggo hostar en del han också, plutten.

Nu ska jag moppa golven så är det helgstädat nere, skönt 🙂

 

Lånade bilder från H&M. Senaste inköpen till finaste killen ♥ Det är verkligen skoj att handla åt honom. Åh jackan med hjärtan är såå söt.

Önskar er en mysig kväll.

2 svar på ”Dammsugaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *