Plock och pyssel

Kök8marsNr2

Hej på er 🙂

Vi myser på här hemma så gott det går ♥

I natt när jag var på toaletten kände jag på vägen dit att mitt öga var svullet. En titt i spegeln såg jag att ögonlocket svullnat upp, vet inte varför. Viggo har varit extra mammig i natt, jag har mest fått legat vänd mot honom. Vi har hållit om varandra.

Han är piggare men fortfarande inte helt kry. Han har inte kommit igång och äta lika bra som vanligt. Vi är glada över att febern försvann efter 2 dagar i alla fall.

Längtar efter mer energi. Jag pysslar och plockar en del, känns skönt att få något gjort.

Kök8mars

Vårat kök som vi är fantastiskt nöjda med. (Men det är fortfarande inte helt klart) 😉

Hoppas ni har en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *