Frisörbesök

Viggo4mars

Hej på er 🙂

I dag har jag efter ca 1 års väntan äntligen varit till min frisör. Hon har varit sjukskriven och nyligen börjat jobba 25 procent. Jag var hennes tredje kund ♥

Ett tag tänkte jag klippa det kort, lob tror jag det heter. Men att gå från midjelångt till så kort kändes som ett för stort steg. Tog av 2 decimeter, mycket nog det. Känns väldigt ovant, men det blir nog bra. Kommer vara lättare att tvätta, torka och borsta det.

Hon tyckte inte det behövde klippas så mycket egentligen och att det inte var så illa och tunt som jag har beskrivit. Det var både skönt och roligt att höra.

Det var en jobbig natt i natt igen. Viggo ville amma oftare och det kändes i morse som jag knappt hade sovit. Lite typiskt med tanke på att vi skulle upp tidigt och fixa inför att åka i väg till frissan. När vi kom hem ville jag helst lägga mig och sova, men det blev kaffe i stället. Sambon åkte i väg och handlade mat. I kväll blir det mys och lugnt 🙂

Viggo fick ju en bok med gulliga djur i går av min vän. Helgen har han inlett med att kombinera läsning och gymnastik. Jag tycker att han är riktigt graciös 😉 ♥

Önskar er en mysig fredag.

2 svar på ”Frisörbesök

  1. Stilig grabb!
    Kan tänka mig en plats i Let´s Dance? Balettklass? Otroligt fin fotföring

    Mys på i helgen , kram till mina fyr- och tvåbenta vänner!

    • Tack. Precis så tänker jag med. Han är graciös och så fin, lätt att se vem han brås på 😉 Sa ju redan när han låg i magen att han skulle bli en dansare. Musiken har han i blodet med.

      Det ska vi göra. Detsamma till dig/er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *