Besök

Kök3mars

Hej på er 🙂

I dag har vi haft trevligt besök.

Roligt att träffa en vän och prata i kapp allt som har hänt. Hon hade med sig fina presenter till Viggo och rosor till mamman. Härligt med fina blommor på köksbordet lagom till helgen. Viggo gillar verkligen elefanten han fick som spelar barnsånger, den går varm här hemma. Han fick även en bok med bilder på gulliga djur ♥

Vi pratade en del om mat och att min sambo och jag sällan äter ute. Det i kombination med att jag inte hade ätit något annat än frukost gjorde att det blev maxmat i dag.

I morgon ska jag äntligen till frissan och klippa mig 🙂 Som jag har längtat. Det var över 1 år sedan jag klippte mig hos frisör. (Mamma klippte mig en decimeter i augusti) Jag kommer troligtvis ta av en bra bit på längden. Är skräckblandad förtjusning, jag har blivit van vid att det når till midjan nu. Det ska bli skönt att få ta hand om mig själv lite.

Nu ska vi fortsätta mysa med våran gokille som börjar bli trött ♥

Kök3marsNr2

När jag tog fram kameran kom Ikoz och ville vara med 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *