BVC

Hej på er 🙂

I dag har vi varit med Viggo på BVC, han väger 9 105 och är 68,5 cm lång ♥

Han var trött när vi åkte, men det gick bra ändå. Tills på slutet då var han som en ål i famnen. Han somnade en stund i bilen. Som tur var kunde han somna om när vi kom hem. Annars kan han vara svår på det sättet, har sovtåget gått så har det.

Vi pratade med BVC sköterskan om Viggos mindre roliga ”skrik”. Han skriker allt han kan och vi håller på att bli döva, katterna springer i bland. Hon trodde att han testade rösten och att det kan hålla på i någon månad. Det kan hända precis när som helst.

Nu på eftermiddagen har jag dammsugit övervåningen lite snabbt. Vi håller på och städar noga nere i dag. Tycker det är skönt att dela upp det och samtidigt få det städat till helgen. Vi får främmande i morgon, vill ha det rent då och ha eftermiddagen fri.

Bilderna är från 2014. Jag hade en kort period då jag testade att ha blått. Men trivdes inte. Det är fint hos andra, men jag saknade rosa 😉 Det känns varmt och hemtrevligt.

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *