11 maj VS 1 mars

Hej på er 🙂

När jag ändå är inne på det spåret. Bjuder på mig själv, kul att se skillnaden tycker jag.

Bilder med stora magen den 11 maj, Viggo föddes 29 maj och bilder från i dag. Kroppen är fantastisk. Det är skönt att slippa bära på 30 kg extra. Jag var vätskefylld och kände knappt igen mig själv. Sviterna är att jag känner av onda knän och annat i bland.

Orkade inte vänta på att sambon skulle fota mig. Dagens bilder blev från våran just nu röriga hall. Vilket påminner mig om att jag ska röja där… snart 😉

Min sambo har varit hos läkaren i dag. Han kommer fortsätta jobba 25 procent i 3 veckor, därefter gå upp till 50 procent i 3 veckor och sedan göra en ny utvärdering. Känns skönt att veta hur det ser ut ett tag framåt. Nu när han har varit hängig och inte kunnat träna på samma sätt, blir det bakslag och han har haft mer ont.

Viggo har lärt sig att klappa händerna när jag sjunger: ”Klappa händerna när du är riktigt glad”. Spelade barnsånger och då dök den låten upp, då började han klappa direkt. Mammas gokille, jag kunde inte vara mer stolt ♥ I morgon är det dags för BVC.

Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ”11 maj VS 1 mars

    • Haha, tack tror jag väl 🙂 Nej fy sjutton, det var mycket vätska och ont hade jag. Dras med vissa problem än, klart det blev en rejäl påfrestning för kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *