9 månader

Viggo&Mamma27februari

Hej på er 🙂

I dag blir våran underbara goa kille 9 månader. Snart har han varit utanför magen lika länge som han var däri ♥

När jag blev gravid läste jag någonstans: ”9 månader upp, 9 månader ner” när det gäller vikten. Nu väger jag som innan Viggo. Som mest var jag uppe i +32 kg, tappade 2 kg före det var dags att åka till BB. Magen skulle behöva tränas 😉 Jag är nöjd, kan ändå tänka mig att tappa något kg till. (Hade lite extra vikt kvar efter två missfall)

Det är skönt att jag inte har känt någon stress att gå ner. Det viktigaste för mig har varit att Viggo mår bra och att amningen skulle fungera. Känns kanon.

I dag har vi varit ute på en härlig promenad i solskenet. Viggo somnade till slut och sov ute i vagnen även när vi kom hem, det är vi inte vana vid. Jag tittade till honom flera gånger fast vi hade babyvakten igång ♥ Katterna fick ut och uppleva snö en sväng med.

Den mörka utväxten är ofrivillig 😉 Jag blekte håret när Viggo var 6 v. och tappade massor av hår, slitet blev det. Bestämde mig att jag ska vänta tills han har slutat amma.

Trevlig kväll.

2 svar på ”9 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *