Kraxig sambo

V-rum27februari

Hej på er 🙂

Även fast vi kom hem senare än tänkt i går fick vi i Viggo välling, skönt ♥

Det var trevligt att träffa alla på kalaset. Vi stannade ca 1,5 timme för att det inte skulle bli så sent med nattningen för Viggo. Vi var på väg dit tidigare, men då var dom inte hemma. Blev en liten miss i kommunikationen 😉 I stället åkte vi en stund till Viggos farmor och sambo, där fick Viggo äta sin middag. Sedan vidare på kalaset.

Det kan vara roligt för min egen del att gå tillbaka och läsa längre fram. Bloggen är ju lite som en dagbok, fast jag berättar långt ifrån allt vi går igenom. Därför skriver jag om våra nätter. Sista amningen för kvällen i går var 23,00. Sedan var vi klara 00,50, 3,35, 5,40. Aningen jobbigt att han använder mig som en mänsklig-napp. Nattetid tuttar han längre. Ibland kan han ligga en halvtimme, då kan det krypa i min kropp 🙂

Min sambo är kraxig som en kråka, det har satt sig på stämbanden för honom. Men han har inte ont i halsen i alla fall. Längtar tills vi är helt krya och orkar göra mer saker.

V-rum27februariNr4

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *