Kalas

V-rum27februariNr3

Hej på er 🙂

I dag ska vi på kalas, min faster fyllde år tidigare i veckan. Det ska bli roligt att träffa alla och komma i väg ut ett tag, även om vi inte är helt friska. Sambon har dragits med en förkylning hela veckan och jag har känt av det också, men inte på värsta viset.

Kvällen i går blev bra. Vi hann äta middag innan jag skulle natta Viggo. Bakad potatis och hemmagjord skagenröra, riktigt gott 🙂 Det gick smidigt att natta honom också.

Däremot blir jag väldigt trött av att han väcker mig om nätterna. Ammade sista gången för kvällen 23,15. Jag hann lagom somna, så ville han amma före 2, nästa var vi klara vid 4 och vid 7. Han sover bredvid mig så närheten har han. Rådet vi tidigare fått från BVC var att ge honom en flaska vatten, men det är tutta och mamma han är ute efter.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och försöka pigga på mig 😉

V-rum27februariNr2

Önskar er en härlig och bra lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *