Ömma öron

V-rum26februari

Hej på er 🙂

I dag har min sambo varit i grannstaden och jobbat igen. Tidigare i veckan har han jobbat hemifrån. Det hade nog inte varit speciellt populärt att komma till jobbet när jag hade haft magsjuka. Han jobbar 25 procent och kan styra mycket själv.

Han var också till sjukgymnasten i dag efter jobbet. Känns skönt att jag är piggare och att Viggo och jag fixat dagen bra utan avlastning från honom.

Däremot har Viggo börjat med något mindre roligt. Han hade en kort period tidigare då han ”testade rösten”, dvs skrek en del höga skrik. Det gick över. Nu är han i gång igen. Mina öron värker, höga gälla skrik titt som tätt. Inget vi gör får honom att sluta. Vi leker, försöker att avleda honom, provar allt möjligt, men det fungerar inget vidare.

När vi var på Ikea förra fredagen gick allt bra, fram tills vi stod i kassan. Då började han skrika. En farbror sa: ”Skrik du tycker jag”. Jag skämdes nästan, men vem kan få en snart 9 månaders att göra som man säger? Det går inte direkt att tala honom till rätta.

Hoppas på fredagsmys och att Viggo låter oss vila öronen 😉 Han är sockersöt när han pratar på, supergullig, vi får tro att han väljer den sidan i kväll ♥

V-rum26februariNr2

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *