Kaffe

Kök25februariNr2

Hej på er 🙂

I dag är jag riktigt nöjd med dagen.

Jag har jag druckit min första kopp kaffe sedan i lördags, det gick ok 🙂

Orken är inte på topp än, men jag har dammsugit övervåningen, dammat av det värsta och moppat golven. Tänkte nöja mig så och med att min sambo dammsög nere. Men efter en paus och jag ändå kände mig i gång, moppade jag golven nere. Känns fräscht med doft av såpa och Ajax, speciellt efter min magsjuka. En härlig start på helgen.

Skulle släppa in lite luft och öppnade altandörren, då lyckades Zim smita ut. Han gick direkt till sitt ställe där han brukar äta gräs. Haha, det är massor av snö. Dörren var öppen och jag bad sambon se till så inte Ikoz smet ut, vips så hade jag båda katterna ute. Premiär 25 februari och snö, det är inte illa. Jag fick in dom smidigt utan hjälp 😉

Känns som jag kan sätta mig i soffan och njuta extra i kväll. Viggo är redan nybadad och jag ska ta en längre dusch och tvätta håret nu, i god tid innan läggdags.

Kök25februari

I morgon är det fredag igen 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *