Mammas goding

Viggo24februari

Hej på er 🙂

Hade inte en spännande natt i natt, blev väckt fler gånger än vanligt av Viggo som ville tuttmysa. Där emellan hade jag svårt att sova p.g.a. min snarkande sambo. När jag gick upp i morse var jag yr, trött och hungrig 😉 Men jag åt ok i går vilket känns skönt.

Nu vill jag bli helt pigg och att hela familjen får vara friska ♥

Jag har fått en del gjort i dag i alla fall. Tvättat en maskin med sängkläder, skurat på toaletter, vattnat blommor, tagit reda på ren tvätt och annat plock.

I dag har Viggos farmors katt Sudden fått somna in, vi kommer sakna honom massor. Det känns extra tråkigt att farmors katt och farfars hund flyttat till himlen med kort tid mellan och innan det Viggos mormors fina vovve. Djur är familjemedlemmar ♥

När vi var på Ikea köpte vi en rosa förvaringskorg att ha i vardagsrummet med Viggos leksaker. Där har vi hans favoriter. Han gillar att vara på golvet och då är det så klart saker överallt. Han blir snabbare och snabbare våran goding, det gäller att ha koll.

Förvaring24februari

Önskar er en skön kväll.

4 svar på ”Mammas goding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *