Mat i magen

Hej på er 🙂

Än så länge har jag inte speciellt mycket krafter.

Lyckades äta lite vid 20-tiden i går. Det var då 48 timmar sedan jag hade ätit mat senast. Ris och en kokt korv blev det. Lyxmiddag men det var det enda jag kom på att jag skulle våga få i mig. Nyponsoppa och två smörgåsar hade gått i tidigare på dagen.

Klev upp tidigt i morse, det kurrade i magen. Åt men började må smått illa ganska snart. Trodde att jag var något sånär på banan, för att någon timme senare känna att orken inte alls fanns där och gå och vila en stund igen. Har slötittat på serier.

Huvudsaken är att min goa Viggo förhoppningsvis har klarat sig ♥ Skönt att även min sambo verkar ok i magen. Han blev smått hängig på annat sätt, men mycket hellre det.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *