Klent var det här

Matsal22februari

Hej på er 🙂

Det här är sådant jag inte gillar att läsa om själv, men då brukar det vara på FB och en person jag nyligen har träffat som skriver. Jag har spenderat ett dygn i sängen och stundvis på toalettgolvet. Rolig present jag fick med mig efter Ikeabesöket.

Jag åkte på magsjuka, det har jag inte haft på närmare 10 år. Kräktes magen tom, fy vad jobbigt och vad klen man blir. Jag har ammat Viggo ändå och det har fungerat ok alla gånger utom en. Då fick sambon ta honom och jag rusade i väg, tur jag hade en hink bredvid sängen som fick eskortera mig till toaletten 😉

Har inte mat ätit sedan i lördagskväll. Försöker få i mig en del vatten. Det har gått i någon kopp nyponsoppa och i dag två smörgåsar. Längtar tills jag är pigg och kan äta. Måtte Viggo och min sambo klara sig. Helt pigga har inte dom heller varit. Det började med att sambon vaknade och var tjock i halsen i går och Viggo har varit lite ur form.

Tulpaner22februari

Hoppas ni har en bra start på veckan 🙂

2 svar på ”Klent var det här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *