Byte till sittdelen

Matsal20februari

Hej på er 🙂

Vi kom i väg vid 15-tiden i går och har drygt 1 timmes resväg.

Skönt att gå på Ikea en fredag eftermiddag, det var rätt lugnt. Vi började med att fika och Viggo fick för första gången äta mat där. Vi satt i barnhörnan, det var en del höga skrik från andra barn. Vi är imponerade av att han nyfiket kunde se sig runt, men äta bra med mat ändå. Tidigare skulle det inte fungerat. Det går framåt, våran goa kille 🙂

Vi träffade Viggos yngsta faster som jobbar i köket där och pratade en bra stund. Hon har inte träffat Viggo tidigare, det har inte blivit av. Jätteroligt att äntligen ses.

Gokillen invigde sittdelen i vagnen i går också. Vi tänkte att det skulle vara spännande för honom att kunna se mer och vara med. Annars brukar han mest sova när vi är ute, därför har vi inte känt någon stress att byta bort den mysiga liggdelen.

När sambon tyckte vi skulle prova att gå in på köpcentret efter Ikea, kände jag att Viggo började bli trött. Men vi provade och det gick inget vidare. Blev nog den snabbaste svängen jag någonsin gjort på H&M 😉 Fick med mig en mössa och två pyjamasar åt honom och två bastoppar till mig själv som jag kan skrutta runt i hemma.

Vi åkte hemåt vid 19-tiden och var hemma strax efter 20, vilket inte är det ultimata för honom. Han sov hela vägen i bilen och jag la honom direkt när vi kom hem. Känns ok ändå med tanke på att vi mest är hemma och han får ha sina rutiner ♥

Matsal20februariNr2

Är öm i ryggen i dag, får se vad jag kan tänkas pyssla med 🙂

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *