Ikea

Jag18februari

Hej på er 🙂

Sent inlägg och en trött mamma här. Vi har varit på Ikea i dag.

Som väntat kom vi i väg senare än jag hoppats på. Min kropp och hormoner har spelat mig ett litet spratt. Trodde jag skulle få ”fel vecka” för ett tag sedan, men det var bara hormonerna som gick bananas ändå. Jag syftar på mina fina utslag på kinden.

I natt 1,30 då satte det i gång, tjoho. Vi hade pratat i går om att åka till Ikea i dag och även fast jag inte mådde på topp skulle jag i väg 😉 Blev aningen för sent och vi kom hem efter läggdags för Viggo. Nu sussar han sött i min säng ♥

Bjuder på dessa vackra bilder som min sambo smygfotade i går. För att han själv skulle tro att det var sant. Plötsligt händer det 😉 Nu kan jag vänta några år med att skotta igen. Har dom där mysbyxorna med ”knän” på som jag inte skulle använda mer 🙂

Vi hörs mer i morgon. Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *