Hemmadag

Matsal18februari

Hej på er 🙂

I dag har min sambo varit hemma, jag blev glad när jag insåg det i går kväll. Han har gjort sina timmar den här veckan, vilket innebär att han är hemma i morgon med.

Såg att postbilen hade med sig ett paket med en present som min sambo skulle få av mig. Så jag sa att jag skulle gå ut en sväng. Det hade snöat en del. Tänkte först att jag skulle skotta mig en gång, sedan tänkte jag äh jag skottar bort alltihopa.

Vi har inte stor tomt. Efter ett tag upptäckte jag att min kära sambo stod i köksfönstret och fotade mig, haha han fick väl en chock, skotta brukar han stå för. Fick höra något om att han måste föreviga det på bild, för att han skulle tro att det var sant 😉

I dag har vi städat nedervåningen noga, härligt med moppade golv. En del kanske tycker att vi städar ofta, men då har dom inte sett hur det ser ut här emellanåt. Två katter som gillar att busa och brottas. I bland känns det som att det är fint i 5 minuter.

I eftermiddag har han varit på gymmet och jag håller på och tvättar. Viggo han tränar på att gå, både med nya lära gå vagnen och så går han och håller i pappas händer ♥

Tulpaner18februari

Min sambo är uppmärksam och kom hem med tulpaner i två färger i går. Han tyckte det borde matcha duken i matsalen bra. Hur gulligt ♥ och det gjorde det så klart ♥

Önskar er en fortsatt härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *