Min fina vän

Hej på er 🙂

Styrelsemötet gick bra i går, tog inte speciellt lång tid. Ändå kände jag mig stressad och hoppade över fikat som vi alltid avslutar med. Förra gången hörde jag Viggo gråta långt utanför ytterdörren. Tiden är lite dum, precis vid läggdags för min goding ♥

Det är bara jag som får natta honom. När jag kom hem var dom inte hemma. Sambon hade gjort det enda som fungerar för honom, gått på promenad. Dom kom hem strax efter mig. Han hade gått förbi lokalen där jag var fyra gånger för att se när jag var klar.

Gokillen hade blivit jättetrött efter vällingen. När min sambo la honom i vagnen blev han lugn, han förstod att han skulle få komma ut. Jag ammade honom halvt sovande. Jag behövde inte ens ligga kvar en längre stund efteråt, han var helt slut. Att fundera på att sluta amma är inte ett alternativ, Viggo är inte redo det är hans kvälls/nattmys 😉

Jag är i princip aldrig i från Viggo, i dag har jag för första gången åkt till en vän utan honom. Det kändes nästan konstigt, samtidigt var det lite skönt att få prata utan avbrott. Bara jag såg till att komma hem innan läggdags kom sambon och jag överens om. Det har varit givande och vi hade mycket att prata om. Saknade min Viggo så klart ♥

Pappa badar Viggo nu, snart är det läggdags.

Bjuder på bilder från våra hallar i repris.

Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ”Min fina vän

    • Det är en ”lyx” jag varken har känt att jag har behövt eller velat 😉 I dag var det trevligt och jag kommer göra om det. Att träffa en vän någon timme känns ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *