Lära gå vagn

Viggo&Pappa16februari

Hej på er 🙂

I veckor har jag sagt till sambon att den 15 februari ska jag plantera om mina mårbacka pelargoner. Det är ett bra datum har jag läst. Därför köpte vi ny jord och lecakulor på min favoritblomsteraffär när vi var där senast.

Laddade i går och när jag skulle sätta fart undrade jag vart han hade gjort av jorden. ”Ute i förrådet”. ”Men skojar du med mig? Då är den ju frusen”. Nej då det skulle den inte vara. Gissa vem som hade rätt 😉 I bland blir det inte som man tänkt sig.

Vaknade med väldigt stel nacke i dag, men jorden var tinad och jag är envis 🙂

Jag har hängt över badkaret och planterat om två nya pelargoner och dom fem pelargonerna som kors i taket har överlevt vintern, (en strök med). Hoppas dom fortsätter leva och blir fina. Det är första gången jag har pelargoner som klarat en vinter, vi har inte den bästa förvaringsmöjligheten, dom har stått lite här och var inne.

I dag har min sambo börjat jobba igen, 25 procent. Han kom hem med en lära gå vagn och Diddi i Babblarna till Viggo ♥ Glad kille, nu är det bara att träna ♥

I kväll ska jag på styrelsemöte.

Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ”Lära gå vagn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *