Greengate

Matsal15februari

Hej på er 🙂

Nya tallrikar från greengate har kommit på plats i tallrikshyllan.

Jag har tittat och funderat vilka jag skulle välja ett tag, greengate har mycket fint. Dessa har en mjukt grå färg och fin rosa. Tycker dom smälter in bra tillsammans med det gamla linneskåpet. Hittade dom på en sida på nätet för 82 kronor billigare/styck än sidan jag tittat på från början, då slog jag till. Att det kan skilja så mycket i pris.

Jag har ljuslyktor som går i grått, annars undviker jag den färgen. Så stor del av året är mörk, jag gillar ljusa, varma färger. Speciellt detaljer i rosa, då mår jag som bäst 😉

Förra söndagen tog vi en timmes promenad. Jag var jätteglad att jag inte fick ont i ljumsken. I går blev det ca en timmes promenad igen. Väglaget var inte det bästa, tungt att dra vagnen fast vi turades om. Ljumsken värkte stor del av tiden.

För många år sedan blev jag inflammerad i ljumsken. Då brukade jag ta timslånga promenader nästan varje dag. Efter det kände jag mig för och 30-40 minuter, då har det gått bra 🙂 Tråkigt, men då vet jag att läget är ungefär detsamma.

Trevlig kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *