Alla hjärtans dag

Hej på er 🙂

I dag firar min sambo och jag 4 år som förlovade ♥ och det är första alla hjärtans dag med våran goa fina Viggo ♥ I dag myser lilla familjen tillsammans ♥

Det var trevligt med besök av Viggos farfar och fru igår. Trött var jag, tur det finns kaffe. Viggo fick en skål av dom med Babblarna på, den invigde han till middag. Vi vet att besök två dagar i rad inte är det bästa, som småbarnsföräldrar är vi aningen slitna. Behövde vi lugn och ro bara vi, innan Viggo, är det behovet betydligt större nu 😉

I bland blir det bestämt två dagar i rad ändå, då gör vi givetvis det bästa av det. Gillar att umgås. Vill bara ha det lite lugnt mellan, så lugnt det nu går med våran goding.

Jag uppskattar dom människor jag tycker om alla dagar på året, men det ena behöver inte utesluta det andra. En extra dag för att visa uppskattning och fira är inte fel det heller ♥ Önskar er en fin dag, hur ni än väljer att spendera den 🙂

(Lånade bilder med hjärtan)

2 svar på ”Alla hjärtans dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *